Александър СкобовДа преведем на нормален език какво казва  кремълският Хитлер.1.

...
Александър СкобовДа преведем на нормален език какво казва  кремълският Хитлер.1.
Коментари Харесай

Изкуството на ескалацията - претенциите на кремълския Хитлер

Александър Скобов

Да преведем на естествен език какво казва  кремълският Хитлер.

1. Кремълският Хитлер счита да продължава войната непременно, защото това е свещена война против греховния международен ред, основан по западен фасон.

2. На кремълския Хитлер не му останаха спомагателни готови войски, които би могъл да трансферира на украинския фронт. Затова ще се организира готовност. Засега частична. А след това — както стане.

3. Кремълският Хитлер счита публично да включи в състава на Руската федерация към този момент четири области на Украйна, т.е. да извърши следващата чиста анексия в центъра на Европа, по-мащабна и откровена, в сравнение с анексията на Крим. При това за част от Русия ще бъдат оповестени освен териториите, които се управляват от руско-фашистките окупатори, само че и тези, които още не са съумели да завземат, и територии, които украинците са освободили от окупаторите. Във всеки случай става дума за обширни територии, намиращи се в зоната на военните дейности.

4. На това съображение кремълският Хитлер ще упрекна Украйна в нахлуване против територията на Русия и в окупация на съветски територии, което дава на Русия право да " пази " тези територии с всевъзможни средства. Тъй като в близко време кремълският Хитлер няма да има стандартни средства за поврат в обстановката на фронта (мобилизираните резервисти се нуждаят от ново образование и скоро няма да се сражават), става дума за следващата директна опасност на кремълския Хитлер, че ще употребява нуклеарно оръжие, в случай че Украйна не се откаже от битката за териториите, оповестени от кремълския Хитлер за съветски. Именно в подтекста на " нуклеарните закани " беше произнесена фразата за правото на Русия да пази по всевъзможен начин " своята " територия.

5. Твърдението на кремълския Хитлер, че страните от НАТО шантажирали Русия с приложимост на нуклеарно оръжие, не е просто елементарна груба неистина на кремълския Хитлер. Става дума за предизвестието към водачите на страните от НАТО за " съответен отговор " при положение, че кремълският Хитлер използва нуклеарно оръжие в Украйна. Кремълският Хитлер предизвестява страните от НАТО, че в случай че считат да отговорят на използването на нуклеарно оръжие от него в Украйна, той ще нанесе нов нуклеарен удар. Този път — против страни от НАТО.

Някои заключения и рекомендации

1. Имаме работа с поредна реализация и по-нататъшно развиване на " доктрината Патрушев-Герасимов " (ескалация поради деескалация). Кремълският Хитлер претендира за правото да нанася нуклеарни удари, без да получава отговор за тях. Това " право " би трябвало да бъде легитимирано в рамките на  " нов международен ред ", който кремълският Хитлер строи в хода на " специфичната военна интервенция ". Ние имаме работа с чисто нацистка стратегия за определяне на международно владичество на кремълския Хитлер.

2. Опитите на водачите на Запада да избегнат ескалация, да не позволен да бъдат въвлечени директно във войната, да я проточат и откакто изтощят ресурсите на кремълския Хитлер да го принудят към оттегляне, са явно неправилна тактика. Тази тактика няма да спре кремълския Хитлер и няма да го накара да се откаже да употребява своя " финален мотив ".

3. Трябва намерено да признаем, че в случай че в близко време кремълският Хитлер не бъде удушен с възглавница от личните му генерали, вероятността той да използва нуклеарно оръжие е много прекомерно висока. И в случай че цивилизацията няма желание да се съобщи и да се подчини на " новия международен ред " на кремълския Хитлер, тя би трябвало да бъде подготвена да заплати цената за това под формата на замяна на нуклеарни удари.

4. Ако нещо въобще може да спре кремълския Хитлер да използва нуклеарно оръжие, то това не са опитите непременно да бъде избегната ескалацията, а противоположната тактика. Трябва да се отнеме самодейността на кремълския Хитлер във връзка с ескалацията, като показно бъдат прекрачени всички " червени линии ", които той се опива да чертае. 

5. В тази връзка изказванията на западните водачи за непризнаване на плануваните " референдуми " наподобяват незадоволителни. В сходни изказвания има остра липса ясно обръщение какво ще последва за кремълския Хитлер от опита му да легитимира анексиите. При това освен във връзка с нови стопански наказания, само че и на бойното поле.
Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР